Sidor

Kontakt

Vi gör appar som glädjer dina kunder och växer ditt bolag.

© BJORNER MEDIA 2019

APPUTVECKLING

 

Vår app utvecklingstjänst

Varför ska ditt företag ha en mobilapp?

I en tid där fler och fler av dina kunder använder sin smartphone istället för sin dator för att hämta information om ditt företag så har du mycket att vinna på att ha en företagsapp. En mobilapp har många funktioner som en webbsida inte har, som marknadsföringsverktyg har mobilappen överlägsna kvaliteter, funktioner som notiser och platstjänster gör att du enkelt kan driva besökare till din app och ge ett mervärde till dina kunder som använder din app. En mobilapp kan bland annat smidigt se var användaren befinner sig och ge hen instruktioner till din butik detta är bara ett av många exempel på hur en mobilapp kan göra dina kunders upplevelse med ditt företag bättre.

 

Vad som ingår när du köper en app hos oss

Vi hjälper dig med allt som har med framtagningen av din app att göra. Vi utformar allt från din apps användargränssnitt till backend och databas strukturer. Vi utvecklar appar till operativsystemet iOS. Vi erbjuder en heltäckande tjänst där du har möjligheten att förvandla din ide till en färdig produkt som går att hitta på App Store.

 

Hur sätter jag igång?

Vår process inleds med att du kontaktar oss och visar intresse för att bygga din app. Vi svarar med en offert som berättar för dig hur mycket appen skulle kosta och hur lång tid den skulle ta att göra.

NOAH BJÖRNER

iOS Utvecklare

 

FÖRDELAR MED ATT VÄLJA OSS

KOSTNADSFRI KONSULTERING

Du har alltid en expert vid din sida när du väljer oss, vi erbjuder att helt kostnadsfritt konsultera dig i alla frågor som har med din app att göra.

FAST PRIS

Vi erbjuder att utveckla din app till ett fast pris så att du slipper behöva oroa dig över kostnader som springa iväg.

KVALITETSGARANTI

Vi vill att du ska känna dig trygg när du utvecklar din app hos oss, därför erbjuder vi pengarna tillbaka om du inte blir nöjd.

 

Kom igång:

Steg 1. Vilken typ av app vill du bygga?

Tryck nedan på det alternativ som passar ditt företag eller den app du planerar att bygga bäst.

res1.png
sko1.png
utb1.png
lokbutik2.png
for1.png
ann1.png